Random entry.


Ehem ehem hye you olls its been a long time tak hupdate belog I olls ni taw hehe. Alhamdulillah still ade chance lagi utk membelog hari ni. Anyway I've been busy dgn business wahh business uolss hehe yelah business FYI I ni sekarang seorang tukang jahit so faham2 jelah tersangatlah busy dgn kroje yg sedia ade ye. So far Alhamdulillah regular customer semakin ramai and sometime tak menang tangan nak potong kain lagi then menjahit lgi but atas permintaan beloved customer so kena buat jugak lah kan. Actually I've no idea nak tulis ape hari ni so random je lah entry kali ni sbb kekurangan idea nak membuat ayat kalau ade typo ke hape ke mohon dimaafkan ye sbb tk plan pon nk update blog so tk smpat nk cari bahan utk dikarang dan dimasukkan kedalam belog saya ini. 

Haaa memandangkan sekarang hampir hampir hujung tahun dan dah nak masuk tahun 2015 pehhhh time fly so fast, very fast I think last I update belog awal tahun time countdown new year hehe see nampak benor busy aku almaklumlah umur semakin meningkat banyak benda yg kena buat and byk benda yg kena belaja. Bak kata mama I olss " Udoh boleh kahwin" Hahaha kahwin lambat lagi lohhh. I dont know why my mom keep asking me "Bile nak kahwin?" Ni gara gara my bestfriend la, bcos she's getting married so tempias kahwin tu kena kat I jugak Oh pleasee lah jodoh si anis tu sampai awal yang I ni tak tahu lah berserah saja hehe *calon takdok! Hahahahaha gelak besor teman dibuatnye. 

Dalam bulan 10 banyak jugaklah good news yg I dpt selain dari my bff yg dh nak kahwin tu then my second sister dpt lagi satu interview perkeso and 2 days ago I dpt lg good news from my kaklong yg sekarang dia tgh pregnant 1 month. At first I dgr die pregnant and I was like " OMG!!!! Seriously wuhuuuuu bertambah lah lagi anak buah I uolsss hahaha" Siyes happy tak terkata patut lah sejak akhir akhir ni I selalu mimpi pasal org mengandung ni rupe rupenye kami semua bakal menerima ahli baru weeeee..... Im so happy right now and tashabarnyeeeee nak tunggu due date kaklong bln 5 next year. Guess what selain dr good new yg I dpt terselit jugak half bad news dr kaklong die awal2 dh request and booking I suruh jaga dia kt penang nanti sbb die berpantang kt sane so I and my mom kena pegi sane lah jage die erghh k fine kakak kan its okay. 

Tapi satu je benda yg takut jadi sbb wedding anis awal bln 5 kaklong pulak bersalin bulan 5 jgk tp tak thu tarikhnye sbb die guna kaedah caesar takut rasanya kalau bertindih mampus gue kalau tak dtg wedding anis dah lah hari tu time dia sarung cincin tunang I takde kang nanti kalau time wedding die I takde lagi die merajuk tarik muka ketat hehehe. I hope benda tu tkkn jadi hehe Aaaminnnn :') Tak sangka rasanya dalam 4 orang diantara I , dyla , sara , dia jugak yg naik pelamin dulu hehe kalau diikutkan yg bercinta bagai nak rak sara dgn dyla hahahaha tpi anis pon boleh tahan jugak. Hmm yelah jodoh dh sampai ye sambut jelah. Tapi papepon I lah org yg paling happy bile dengor dia nk kahwin untungnyee si anis ni tak sia sia kau sebar selama ni ade hasilnye jugak. Im so proud of you my dear. 

Anyway I as your bestfriend dunya wal akhirah akan sentiasa mendoakan kebahagiaan kau. So ape lagi ye random entry kali ni sbb dh kekurangan Idea dah ni hahhahaha almaklumlah dh name pon random ye spontan jelah ayat2 yg keluar takpe later I akan polish otak I ni supaya lepas kalau hupdate belog akan keluar ayat ayat yg intelligent sikit hehehe. Oh btw that's all for today guys see you for the next entry. K bye :') 

Assalamualaikum Wbt.