#ThrowBack Our story.

Assalamualaikum Wbt...
Hollaaaaaaa guys! Sihat ke uolls? Kalau tk sihat p makan ubat nooo :') Okay hari ni alya nk share something pasal kursus jahitan langsir 3 weeks ago. Banyak yg alya belajar sebenarnya bkn dari segi teknik je tp dr segi pembuatan pola langsir, sbb before this alya just belajar mcm mana nk buat pola baju wanita and lelaki so I'll try to learn something different. Asyik buat baju je nak jugok kan buat benda lain. And Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.

 
Sesi kursus tu berjalan dalam masa 4 hari, patutnya 4 hari kami dpt buat 4 pattern langsir tp disebabkan yahhh budak baru belajar ambik mse lah sikit kan nk masyukk so 4 hari kami dpt buat 2 pattern je. Satu pattern langsir scallop and satu langi box pleat. Seriously alya tak expect sebenarnya dpt belajar semua ni yelah sebelum ni tgok langsir mcm susah je nk buat kan tp bila dh tahu teknik, org kata mudahlah nk buat ape ape pon teknik tu penting. Kalau tk thu teknik lingkup lah langsir kalau customer tempah.Haha :D



After this InshaaAllah dalam awal bulan Januari 2014 MARA negeri nak buat kursus jahitan tudung pulak, dengar hari tu nak buat tudung 3 layer huishh, alya dh lah peminat tegar tudung 3 layer lepas ni hihi wujudlah tudung 3 layer my version pulak asyik Fareeda je hikhikhik. So uolls ini jelah entry for today. So mcm biasa  alya akan sajikan korang semua dgn moment-moment dengan diorang semua hari tu. K Assalamualaikum :*



The right one chik ummi, aka mama angkat alya yg always support kami tak kiralah susah ke senang ke. Love you chik ummi :*



Tudung kuning its me haha. Saya amat menitik beratkan ttg kualiti see kusyukk tak alya. Hahaha :'p 
Nobody perfect lah sayang. K bye.